Om oss

Hvem er vi?

Rune Jørgensen startet et enkeltmannsforetak i 1988, og tok på seg oppdrag med sin fars gamle lastebil. Én lastebil ble til to i 1992, og den første personen ble ansatt.

Da aksjeselskapet ble dannet i 1997 var vi oppe i tre ansatte og fire biler i drift, før vi i år 2000 kjøpte opp firmaet Container Transport AS og var oppe i 11 lastebiler.

Siden den gang har det skjedd mye. En og en lastebil og ansatt har økt ved behov, og vi er i dag oppe i hele 35 ansatte, med fire i administrasjonen, ca. 35 lastebiler i drift og 38 tilhengere.

I dag tilbyr vi tjenester innen både kranbiler, krokløftbiler, semitrailere og anleggstransport, og påtar oss oppgaver for både det offentlige og private. Vi leverer tjenester i store deler av Østlandsområdet.

Vi setter arbeidsforhold og HMS i fokus

Vi er også en sertifisert «Fair Transport»-bedrift. Det går blant annet ut på at vi jobber aktivt med at våre sjåfører skal kjøre trafikksikkert og bidra med å redusere trafikkulykker. Vi bruker også nyere og moderne biler for å redusere utslipp og begrense miljøbelastningen fra våre biler, og vi setter arbeidsforhold og HMS i fokus.

Vår prioritet nummer én har alltid vært å sette kundens tilfredshet som det aller viktigste, og med en lang erfaring i bransjen kan vi med trygghet si at vi har greie på det vi holder på med.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat!

Trenger du våre tjenester?

Kontakt oss idag med dine behov, så hjelper vi deg gjerne!